Акциите в страната продължават - 66 души са задържани в

...
Акциите в страната продължават - 66 души са задържани в
Коментари Харесай

66 ареста извърши полицията в област Варна


Акциите в страната не престават - 66 души са арестувани в област Варна, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на Министерство на вътрешните работи.

В хода на полицейската интервенция са тествани общо 1920 лица, 1601 автомобил а и са издирени шестима души. За установени нарушавания са формирани 189 акта. Акцията е била за противопоставяне на купения избор, битовата престъпност и запазване на публичния ред.

Също по този начин са инспектирани автоморги, автосервизи, заложни къщи, депа, питейни и увеселителни заведения, търговски обекти, финансови и кредитни институции.

Над два кг марихуана, метамфетамин и хероин, както огромна сума пари и електронна везна са иззели криминалистите. При претърсвания са открити и голям брой описи с имена, персонални данни, както пликове с пари и пропагандни материали за идните избори.

Общо 19 закононарушения са регистрирани по време на акцията, като пет от тях са свързани с политическите права на жителите. Образувани са 16 досъдебни и три бързи производства.
 Спецакция тече против пазаруването на гласове във Варненско Обновена
Спецакция тече против пазаруването на гласове във Варненско

Задържани са 31 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР