Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат

...
Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Цената за един глас на изборите на места достига 150 лева

Акциите в страната няма да са инцидентни, те ще продължат да се вършат, до момента в който проведената престъпност не отстъпи . Тенденцията е такава, каквато обрисувах преди акцията – натискът на купувачи на гласове е по-голям и надлежно са повече сигналите и досъдебните производства. Това съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред публицисти.

„ Схемите са най-различните – те не са чак толкоз необикновени, само че варират от осъществяването. Схемите са за разнообразни обществени услуги – в случай че не се гласоподава за избрана политическа мощ, няма да се получи съответна обществена услуга. Засилва се и корпоративният избор , ръководителите постановат на доста места по какъв начин да се гласоподава. Тези практики се правят на ръба на закона, по тази причина би трябвало да реагираме там, където тази граница е прекачена “, уточни още силовият министър.

Демерджиев разкри, че тук-там „ цената “ за един глас към този момент доближава до 150 лв.. Плащанията се вършат преди и от време на време отчасти по-късно, посочи още той.

Вътрешният министър прикани хората да подават сигнали там, където считат, че има нередности, с цел да може Министерство на вътрешните работи да ги проверява.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР