Акциите на Facebook претърпяха сериозен удар, след като компанията обяви

...
Акциите на Facebook претърпяха сериозен удар, след като компанията обяви
Коментари Харесай

Срив от 7% на акциите на Facebook

Акциите на Фейсбук претърпяха сериозен удар, откакто компанията разгласи по-слаб от предстоящото растеж на потребителите за първото тримесечие на годината. Това съобщи AFP.

Фейсбук съобщи, че има растеж на облагата от 31% за второто тримесечие до 5.1 милиарда $, а приходите са нарастнали с 42% до 13.2 милиарда $.

Но акциите ѝ спаднаха със 7% единствено за час след отварянето на борсата в Ню Йорк, като досега сривът е в размер на 20%.

„ Нашата общественост и бизнес не престават да порастват бързо. Ние ще продължим да влагаме в това да пазим сигурността и сигурността на хората и да сътворяваме нови способи, с които да им помогнем да се свързват”, съобщи притежателят на компанията Марк Зукърбърг.

Той също по този начин добави, че не е очаквал доста влияние върху данните породено от абсурда с Cambridge Analytica, само че се е усетило едва захлаждане.

Mесечно дейните консуматори са нарастнали с 11% до 2.23 милиарда, само че на ден дейните консуматори нарастват по-бавнo - още веднъж с 11% до 1.47 милиарда.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР