Акциите на Apple ще скочат още и ще надминат сегашната

...
Акциите на Apple ще скочат още и ще надминат сегашната
Коментари Харесай

Apple ще достигне пазарна капитализация от $3 трилиона през 2023-а и вероятно ще надмине $4 трилиона през 2025-а

Акциите на Apple ще скочат още и ще надминат сегашната си пазарна капитализация от 3 трилиона $. Технологичният колос може да доближи капитализация от 4 трилиона $ през идващите две години, съгласно частна капиталова компания Wedbus, представена от Business Insider.

Компанията означи, че производителят на iPhone се приближава до оценка от 3 трилиона $ - той за първи път я доближи през януари 2022 година

Ако сюжетът за постигане на 4 трилиона $ до 2025 година пазарна капитализация на компанията до 2025 година, се сбъдне, това ще съставлява 25% нарастване.
 Apple ще влага $430 милиарда в своето огромно US завръщане
Apple ще влага $430 милиарда в своето огромно US завръщане

Компанията желае да понижи зависимостта си от Китай

Ключът към това е бизнесът с услуги на Apple, който съгласно анализаторите е на път да доближи 100 милиарда $ годишни доходи през фискалната 2024 година по отношение на 50 милиарда $ през 2020 година Потенциалът за доходи единствено от услуги се прави оценка на 1,4 трилиона $.

Междувременно идният iPhone 15 може да може да провокира доста огромен интерес, тъй като към 25% от лоялните клиенти на Apple не са сменяли своите iPhone от четири години.

Освен това Apple има капацитет да изключи изкуствения разсъдък в своя магазин за приложения Vision Pro, което може да изиграе " голямо преимущество " против своите съперници, считат анализатори.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР