Акцентът обаче не падна върху пеенето на Мария, а върху

...
Акцентът обаче не падна върху пеенето на Мария, а върху
Коментари Харесай

Мария скри шапката на Рачков: Показа му зърната си

Акцентът обаче не падна върху пеенето на Мария, а върху щръкналите й зърна, които безусловно навря в лицето на Димитър Рачков и го остави без мирис. Те издуха тясната й черна рокля. Видимо брюнетката бе не запомнила да си постави долни дрехи. Погледът на водещия не можеше да се отмести от деколтето й.

Миньончето заложи на сексапила си като най-силен коз. Рачков незабавно се захвана да разяснява дребното плат по тялото на певицата, а тя не пропусна опция да се похвали какъв брой е скъпа и че е на известна марка.

Никой не очакваше Мария да се оправи добре като Лили Иванова, само че очевидно бе упражнявала старателно след излагацията си предходната седмица. Тогава сподели, че една плеймейтка като Джулиана Гани се оправя по-добре от нея с пеенето.

Явно си е  взела поука и е приела присъединяване си в „ В като две капки вода “ на съществено. Не беше неприятно осъществяването й като Лили Иванова, само че въпреки всичко надалеч от оригинала.

Гласовитата певица извършва онлайн емблематичния шлагер „ Щурче “. Песните на великата Лили нормално носят победи в хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР