Актрисите от Пловдивския театър Радина Думанян и Мария Сотирова блестят

...
Актрисите от Пловдивския театър Радина Думанян и Мария Сотирова блестят
Коментари Харесай

Звездни актриси на пловдивския театър блестят в нов български сериал

Актрисите от Пловдивския спектакъл Радина Думанян и Мария Сотирова блестят в новия сериал на Нова телевизия " Лъжите в нас ". Поредицата споделя контрастната и трагична история на една фамилия, живееща сред тъмната и светлата страна на живота. Тя ще завладее ефира през идния ефирен сезон.

„ Лъжите в нас “ е сериал, който се отличава с висок продукционен стандарт, ярки облици и сюжетни обрати. Той ще засегне тематиките за фамилните полезности, житейските тествания, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения ", описват от медията.

Радина и Мария ще си партнират с Орлин Павлов, Диана Димитрова, Емил Марков, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Мария Сотирова, Милена Аврамова, Владимир Пенев, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев и още много извънредно положителни артисти. Режисьор и изобретателен продуцент е Павел Г. Веснаков, основни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори - Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милошев и Dream Team Group. Сериалът е по концепция на Христина Апостолова.

Актьорът Емил Марков влиза в ролята на богат и контролиращ предприемач в областта на дърводобива (Константин Шейтанов), подготвен на всичко, с цел да опази империята, която е построил. В навечерието на сватбата на щерка си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), естествено злополучие, в резултат на противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и в неговото семейство.

Многопластовият сюжет на сериала ще направи паралел сред минало и настояще. Зрителите ще станат очевидци на събития години преди прехода, които бележат и началото на империята на Шейтанов. На повърхността ще изплуват тъмни секрети, неистини и заплетени схеми. Голяма покруса ще остави следи в фамилните връзки, с които героите ще се опитат да се преборят и да доближат до истината.

„ Опитваме се да създадем нещо ново и друго. Да разкрием по друг метод човешката природа. Темата, която постоянно ни е занимавала е да покажем, че човек би трябвало да е виновен за постъпките си в живота. Фокусираме се в едно семейство, съответно към времето и пространството, в което живеем сега. Начинът, по който прави бизнес, цената, която заплаща за това нещо, тайните в предишното, за които идва време да се заплати сметката насъбрана през годините “, разкрива каква е формулата да сполучлив сериал продуцентът Евтим Милошев.

„ Историята е за един човек, дълго време правил грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и триумф, само че цената е платена от всички хора към него. Става въпрос за околните, фамилията, приятелите му и идва моментът, в който цената би трябвало да бъде платена. Това е моментът за равносметка. От режисьорска позиция е доста забавно, че имам опция за нов метод в метода на описване. Историята е доста образна, красива и дълбока. Има нещо друго от всекидневието и бита на хората и ще се опитаме да се вгледаме в дълбоката психика на героите, за които описваме “, споделя повече за историята режисьорът Павел Веснаков.

„ В основните функции са Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Доманян, Орлин Павлов, Васил Бинев, Владо Пенев, Мария Сотирова, Йоанна Буковска, Милена Аврамова. Актьорският състав е от извънредно надарени и обичани от публиката актьори, които ще видите в друга светлина в този план. Гарантирам ви, че това е едно огромно креативно предизвикателство, както за мен, по този начин и за актьорите и целия екип. Опитваме се да създадем нещо, което не сме правили до момента и да надградим опита, който сме натрупали. Ще предложим на публиката оптимално вълнуваща, прочувствена и изненадваща история “, добавя повече за провокациите режисьорът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР