Актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, а също още четири

...
Актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, а също още четири
Коментари Харесай

Още един режисьор в САЩ на мушката заради сексуални посегателства


Актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, а също още четири дами упрекнаха 48-годишния холивудския режисьор Брет Ратнър, че е направил полово принуждение и похищения над тях, заяви „ Лос Анджелис таймс “. Сред тези четири дами са и актрисите Джейми Рей Нюман и Катрин Таун.

Обвиненият отхвърли изказванията посредством своя юрист.

Потърпевшите настояват, че действията ставали както в частни жилища, по този начин и на снимачни площадки.

Наташа Хенстридж твърди, че при започване на 90-те години, когато тя била 19-годишна моделка, Ратнър, който бил над 20-годишен, я принудил да му прави орален секс в дома си в Ню Йорк. „ Той с физическа мощ ме накара да върша това. Отначало се съпротивлявах, само че след това се предадох. И това се случи “, описа тя. Тя добави, че разкритията на други дами за половите похищения на Харви Уейнстейн и Джеймс Тобак са я окуражили да разкрие действията и на Брет Ратнър.

На собствен ред Оливия Мън съобщи, че Ратнър онанирал пред нея, когато тя била напираща актриса при снимането на кино лентата „ След залеза “. Тя описала случая в своя книга, само че не показала кой е режисьорът. Сега тя сподели, че е пристигнало времето да приказва. „ Взех умишлено решение да не работя повече с Брет Ратнър “, сподели още тя пред вестника.

По-рано Мън бе споделила, че режисьорът е бил безтактен с нея и я употребявал.

Ето какво й дал отговор Ратнър: „ Тя купонясваше на фотосите на „ След залеза “ и аз преспах няколко пъти с нея. И я забравих. След това тя пристигна при мен да се опитва за ефирен сериал, а аз не си я спомних. Тя иззлобя и стартира да съчинява истории по какъв начин съм ял скариди, която тя ми била носила, и съм онанирал в своя фургон.
 Оливия Мън Оливия Мън / БГНЕС
Другите актриси разказали, че режисьорът им предложил бартер – хубави функции против полови услуги.

В изявление за вестника юристът на режисьора Мартин Сингър отхвърли обвиняванията от негово име: „ Вече 20 години съставлявам ползите на мистър Ратнър. Нито една жена не е предявила обвинявания против него за полови похищения. Освен това, нито една жена в никакъв случай не е желала и не е получавала никакви финансови сметки от моя клиент “.
 Брет Ратнър театралничи със Звездата на славата в Холивуд. Брет Ратнър театралничи със Звездата на славата в Холивуд. / БГНЕС
В отбрана на Ратнър скочиха и някогашни негови помощнички: пет някогашни асистентки обявиха, че той в никакъв случай не си е разрешавал неприлично държание. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР