Актрисите, изпълняващи главните роли в американския сериал Сексът и градът,

...
Актрисите, изпълняващи главните роли в американския сериал Сексът и градът,
Коментари Харесай

Актрисите от „Сексът и града“ с подкрепа за жените, обвинили Крис Нот в насилие

Актрисите, изпълняващи основните функции в американския сериал " Сексът и градът ", показаха поддръжка за двете дами, които упрекнаха в полово принуждение сътрудника им от продукцията Крис Нот, съобщи Би Би Си.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис обявиха, че са " надълбоко натъжени " да чуят сходни обвинявания.

" Подкрепяме дамите, които се появиха и споделиха мъчителните си прекарвания ", споделят трите актриси в взаимно изказване.
Крис Нот (67 г.) отхвърля обвиняванията и ги дефинира като " изрично лъжливи ".

Актьорът, който изигра ролята на Тузаря в " Сексът и градът " - любовната тръпка на героинята на Сара Джесика Паркър - упорства, че срещите с двете дами са били по взаимно единодушие.

След недоволствата обаче Нот изгуби няколко от договорите, които беше сключил, заяви " Холивуд рипортър ". Американските канали Си Би Ес и " Юнивърсъл телевижън " потвърдиха, че са прекратили връзките си с артиста. Компания за фитнес уреди пък смъкна от обществените си медии реклама с негово присъединяване.
Трите актриси разпространиха изказването си тъкмо две седмици откакто излезе продължението на " Сексът и градът " - " Просто ей по този начин ", в което Нот взе участие отново като Тузаря.

Жените, които упрекват артиста в полово принуждение, настояват пред " Холивуд рипортър ", че появяването му в продължението на сериала ги предиздвикало да опишат неприятните си прекарвания с Крис Нот.
Представителите се с псевдонимите Зоуи и Лили в детайли описват пред изданието за срещите си с артиста.

Зоуи, която в този момент е на 40 година, споделя, че е била изнасилена в апартамент в Холивуд през 2004 година Лили (31 г.) твърди, че е станала жертва на половия нагон на Нот в Ню Йорк през 2015 година Тогава тя била на 25 години, а той - на 60. Лили даже сподели известия, които са са разменяли с Нот.
" Обвиненията против мен от персони, които съм срещнал преди години, даже десетилетия, са изрично лъжливи ", се споделя в публикувано от Крис Нот известие до американските медии. " Тези истории можеше да са отпреди 30 години или 30 дни - не постоянно значи не - това е линия, която не прекрачих. Срещите бяха по взаимно единодушие. "

От полицията в Лос Анджелис оповестиха, че не е почнало следствие, защото публично не е импортирано недоволство.
Освен с присъединяване си в сериала " Сексът и градът ", Крис Нот е прочут с функциите си в " Закон и ред " и " Добрата брачна половинка ".
Той е женен за актрисата Тара Уилсън от 2012 година Те имат две деца.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР