Актрисата Зои Кравиц разкри, че е била подложена на сексуален

...
Актрисата Зои Кравиц разкри, че е била подложена на сексуален
Коментари Харесай

И щерката на Лени Кравиц била подложена на сексуален тормоз

Актрисата Зои Кравиц разкри, че е била подложена на полов тормоз още при започване на кариерата си, пред „ Ролинг стоун “. Тя театралничи за корица на изданието, пресъздавайки незабравимата и шокираща за времето си фотосесия на майка си Лиса Боне отпреди 30 години.

29-годишна Зои, която е щерка на Боне и на музиканта Лени Кравиц, показа, че е имало миг с кариерата, когато се е чувствала извънредно несигурна – тъкмо противоположното на това, което показва на горещата корица на ноемврийския брой на „ Ролинг Стоун “.

„ Работех с режисьор, който ме караше да се усещам доста неловко. Бях млада, може би на 19 или 20, и снимахме на избрани места, отсядахме в един и същи хотел. Той имаше цялостна стратегия: „ Може ли да дойда в стаята ти? “. Напълно несвоевременно. После правеше неща като да идва в гримьорната и да пипа косата ми. Или да споделя: „ Нека видя костюма ти, обърни се “. Никога не е добре някой да прави това. Особено, когато са от позицията на властта “, сподели тя.

Зои приказва още и за различен мъж, възползвал се от мощните си позиции – Бил Козби, с който майка ѝ играеше дружно в „ Шоуто на Бил Козби “, написа Блиц. Боне забременява от Кравиц през 1988 година, когато взе участие в друго шоу с Козби и играе негова щерка.

Зои разкри, че тогава Козби бил доста смутен, когато схванал, че Боне е бременна. Самата Боне съобщи, че не си спомня, само че назова наказания към този момент артист „ Г-н Праведен “. Тя добави, че в предишното постоянно е усещала „ злокобна, мрачна сила “ от Козби.

„ Тя и той в никакъв случай не са се разбирали. Дали тъй като той я бил притеглен от нея или тъй като не е понасял обстоятелството, че тя има лично мнение, тя постоянно имаше една странна реакция към него. Мрачна реакция “, съобщи Зои пред списанието.

Младата актриса разкри, че неотдавна намерила фотография, на която Козби я държи, когато била бебе, на снимачната площадка, и това я раздрусало. „ Това е една доста смущаваща фотография. Лицето му не е благо въобще. Някак злокобно е “, сподели тя. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР