Актрисата Йоана Буковска е истинска фурия с неизчерпаема енергия, научи

...
Актрисата Йоана Буковска е истинска фурия с неизчерпаема енергия, научи
Коментари Харесай

Йоана Буковска шашна с признание: Искам още едни близнаци!

Актрисата Йоана Буковска е същинска хала с неизчерпаема сила , научи HotArena .

Звездата от " Откраднат живот " несъмнено знае по какъв начин да управлява живота си и всичко с него е мечтано, премислено и планувано. Преди пет години Буковска-Давидова и брачният партньор й Иван станаха родители на близнаците Вяра и Любомир. А в този момент са решили, че е време за увеличение на фамилията. Но не с още едно, а с още две деца!

Актрисата очевидно по никакъв начин не се е уплашила от грижите за близнаците и съумя да ги съвмести сполучливо с професионалните си задължения. А в този момент е подготвена да се нагърби с непостижимата за доста майки задача да подари живот на още две бебета вкупом!  Съпругът й няма нищо срещу още веднъж да се подложи на ин-витро процедура. Освен това, той има задоволително финансови благоприятни условия, с цел да се грижи за четири деца.

Въпреки че има богат брачен партньор, Йоана Буковска доста държи да има лични приходи и кариера. А в последните години се оправя по-добре от всеки път с тази задача. Умее да лавира сред фотосите на медицинския сериал, театралните представления и подготовки, грижите за децата, дома и мъжа си . Актрисата с изненада признава, че доста обича да семейства, само че все не й остава време, написа " ШОУ ".

Затова й е било най-добре по време майчинството. И ето й още една подобаваща причина да забременее още веднъж! Не е ясно тъкмо по кое време Буковска ще се подложила на оплождането. Със сигурност ще бъде скоро и ще бъде съчетано и с уговорките й към " Откраднат живот " . А по-късно ще се отдаде на заслужена отмора. Ако може да се назова по този начин с четири деца вкъщи!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР