Актрисата Яна Маринова се радва на мъжко внимание заради сексапила,

...
Актрисата Яна Маринова се радва на мъжко внимание заради сексапила,
Коментари Харесай

Фен изчерви Яна Маринова с неприлично предложение

Актрисата Яна Маринова се радва на мъжко внимание поради сексапила, който струи от нея, само че този път я въвлече в неловка обстановка. Фен на Маринова не се посвени с непристойно предложение, което ѝ насочи в обществените мрежи. Натегачът непосредствено я предизвика с гореща оферта да му стане държанка, а актрисата дипломатично се опита да подмине обстановката с лек комизъм, само че случката провокира стотици реакции и мнения от останалите почитатели на известната моделка, актриса, каскадьорка, водеща, сценаристка и продуцентка.

" Искам да ми станеш държанка ", пита Маринова мераклията под нейна домашна фотография.

" Ще пропусна ", отвръща му персонално хубавицата. Отказът не стопира почитателя, само че го кара да смени тактиката.

" Тогава жена? ", упорства напористият почитател, който очевидно е бясно влюбен в Маринова. Мераклията продължава да реди похвали и признава на изкусителната брюнетка, че е доста хубава. Едва ли това е единственият претендент за Яна Маринова, означават феновете.
Въпреки това актрисата изрично отхвърля да има каквото и да било с почитателя си. Останалите почитатели на Маринова не пропуснаха да разясняват случката.

" Разби му сърцето ", " Такъв късмет не се пропуща ", майтапят се феновете на Яна Маринова. " Такова Шекспирово любовно пояснение е класика в жанра ", означават почитателите. Едва ли това е единственият претендент за ръката на актрисата, само че останалите очевидно са по-притеснителни, безапелационни са почитателите на Яна.

Преди време се появява информация, че актрисата е отказала непристойно предложение от различен собствен любовник, който се оказал богат чужденец. Самата Маринова разяснява тематиката за парите неотдавна по отношение на работата си, написа.bgdnes.bg.

" Представям си, в случай че можеше да си позволим бюджетите на американците, какви филми щяхме да вършим ", мечтае надарената Яна.

Почитателите й споделят, че се надяват да не я " убиват " доста рано в задграничните продукции.

" Е, то в случай че можеше да не ме убиват първоначално, да не ме изяждат крокодили или летящи извънземни, за какво американците да идват, да снимат тук нискобюджетните си филми? Това е ситуацията, всичко работя, стига да мога да си финансирам моите планове. По-добре е от това да се окайвам. Но понякога и на мен ми става носталгично ", признава звездата от " Стъклен дом ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР