Актрисата Ума Търман се появи със своята дъщеря Мая Хоук

...
Актрисата Ума Търман се появи със своята дъщеря Мая Хоук
Коментари Харесай

Edna дъщеря по стъпките на майка си: Мая Хоук и Ума Търман

Актрисата Ума Търман се появи със своята щерка Мая Хоук за ревю от Седмицата на модата в Париж, а двете впечатлиха с приликата между тях.

 Ума Търман Мая Хоук Getty

Те позираха дружно за фотографите преди стилното шоу на Giorgio Armani Prive , на което бяха настанени на първи ред до Селин Дион и Амбър Хърд. За събитието Ума Търман беше облечена напълно в черно: с пола, поло и кадифено сако с блестящи детайли.

20-годишната Мая Хоук носеше копринени панталони в бебешко синьо, палто в същия цвят, бяла риза и черна папийонка.

 Ума Търман Мая Хоук Getty

Тя е първото дете на 48-годишната Ума Търман от артиста Итън Хоук, с който имат и наследник – Левон , роден през 2002 година След развода си с него актрисата роди своята втора щерка Луна от връзката си с френския финансист Арпад Бюсон .

И до момента в който по-малкото ѝ момиче е едвам на 6, Мая Хоук към този момент гради кариера пред камерата . Първото ѝ такова присъединяване беше в минисериала по едноименната книга на Луиза Мел Олкът „ Малки дами “ от 2017 година Тази година е много обещаваща за Мая, като следва да я забележим в две огромни продукции – третия сезон на сериала „ Странни неща “ и новия филм на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “ .

 Ума Търман Мая Хоук Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР