Актрисата твърди, че Робърт Евънс - холивудският магнат, който оглавяваше

...
Актрисата твърди, че Робърт Евънс - холивудският магнат, който оглавяваше
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Продуцентът на „Сливър“ ме караше да спя с Уилям Болдуин

Актрисата твърди, че Робърт Евънс - холивудският магнат, който оглавяваше продукцията на Paramount и умря през 2019 година ѝ е споделил да прави секс с Уилям Болдуин.

 

Първоначално холивудската звезда бе разкрила информацията за срещата в записките си от 2021 година, само че без да разкрива самоличността на участниците.

Стоун описа в подкаста на Луис Теру, че Евънс е декларирал, че е виновна за оправянето с неприятната игра на Болдуин във кино лентата за жена, която открива тайните на наемателите, откакто се реалокира в извънредна жилищна постройка в Ню Йорк.

 

 

Тя сподели: " [Еванс] обикаля офиса си със слънчеви очила и изяснява, че е спал с Ава Гарднър и че би трябвало да дремя с Били Болдуин, тъй като тогава представянето му ще се усъвършенства. Ако можех да дремя с Били, тогава щяхме да имаме химия на екрана и да спасим кино лентата. Истинският проблем беше в мен, тъй като бях толкоз напрегната, а не като същинска актриса, която можеше просто да го прецака и да върне нещата в правия път. Истинският проблем беше, че бях толкоз стегната ".

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР