Актрисата Тифани Хадиш бе специален виртуален гост във Вечерното шоу

...
Актрисата Тифани Хадиш бе специален виртуален гост във Вечерното шоу
Коментари Харесай

Познай марката: Гащеризонът на Тифани Хадиш

Актрисата Тифани Хадиш бе специфичен виртуален посетител във " Вечерното шоу на Джими Фалън " преди няколко дни. А за появяването си избра забавен гащеризон. Можете ли да познаете неговата марка? Очакваме догатките ви в мненията.

Тифани Хадиш е една от stand-up комедиант и кино актриса. Тя постоянно се откроява с цветния си и необикновен жанр. И това нейно посещение на Джими Фалън не е изключение. В изявлението Тифани Хадиш описа детайлности към арестa си след пътно нарушаване . Тя приказва намерено и за загубата на комика Боб Сагет, неин непосредствен другар, както и на обичаната си баба.

Актрисата показва типичното си възприятие за комизъм и даже показа, че ще посвети идващото си комедийно шоу на скръбта, като даде обещание да е доста, доста смешно. Облеклото на изцяло дава отговор на настроението и силата ѝ - свежо, предизвикателно, открояващо се и доста цветно .

 тифани хадиш

Тя избра наследник кожен гащеризон с 3/4 ръкав на известна фешън марка. Ще ви подскажем, че моделът е част от сбирката Resort 2022 на марката .

 oscar de la renta

Освен безупречния гащеризон, актрисата избра не по-малко впечатляващи сандали. Моделът е на Kat Maconie и се споделя Dani Kicker Heel . Показваме ви ги и в непосредствен проект и от разнообразни ъгли, с цел да видите какъв брой забавни са в действителност. Освен плътния ток с необикновена форма, сандалите са украсени с камъчета, имат каишка към глезена и всеки детайл от тях е в друг цвят.

 Добави изложение

Макар да няма непосредствен проект на маникюра на, виждаме, че е заложила на свръхдълги нокти. Допадат ли ви?

 тифани хадиш

Можете ли да познаете марката на гащеризона на Тифани Хадиш?Oscar de la RentaVersaceFendi

Участници:

 час за отплата В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.
Период: 00:00 часа на 01.02.2022 година до 23:59 часа на 07.02.2022 година
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР