Актрисата Талула Райли, която е бивша съпруга на Илон Мъск,

...
Актрисата Талула Райли, която е бивша съпруга на Илон Мъск,
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Мъск с ново гадже

Актрисата Талула Райли, която е някогашна брачна половинка на Илон Мъск, се появи съпроводена от звездата от "Кралски гамбит " Томас Сангстър на гала-вечерята на премиите БАФТА, която се организира в Лондон на 11 март. Можем да предположим, че по този метод двойката удостовери връзката си. предава БГНЕС.

От към месец се носят слуховете, че Райли и Сангстър се срещат. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на към момента идния мини-сериал "Пистъл " за групата "Секс Пистълс " и един път папараците ги хванаха на среща в лондонски ресторант. Сега обаче влюбените за пръв път се появиха като двойка на публично събитие.



Припомняме, че Талула Райли и Илон Мъск бяха женени два пъти. Първият им брак, подписан през 2010 година, продължи две години, а вторият, подписан през 2013 година, се проточи с цяла година повече. Но в последна сметка пътищата им се разделиха.



Сега персоналният живот и на двамата е в разгара си. Илон Мъск има щерка и наследник от певицата Граймс. Но предприемачът и певицата към този момент не са дружно, въпреки да поддържат връзка и да се грижат за децата им. Според осведомени Мъск сега се среща с австралийската актриса Наташа Басет.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР