Актрисата споделя, че за тази си роля подстригала дългата си

...
Актрисата споделя, че за тази си роля подстригала дългата си
Коментари Харесай

Дария Симеонова: С мъжа ми се преоткрихме, докато бяхме разделени за два месеца

Актрисата споделя, че за тази си роля подстригала дългата си руса коса и станала тъмнокестенява. Допълва, че се усеща изменена от срещата с децата, които взели участие във кино лентата. Припомнила си е и че децата имат потребност от любов и внимание, с цел да е щастливо. Покрай фотосите на лентата си е дала сметка, че би трябвало да е признателна за всичко, което има.

 

На въпроса дали се е замисляла за осиновяване на дете от България или Кения, тя дава отговор, че появяването на тази мисъл е била неизбежна, само че осиновяването на дете у нас е комплицирана процедура, а осиновяването на такова от непозната страна, е още по-трудно.

 

Твърди, че не се тормози от интимните подиуми, само че пък и не я карат да се усеща доста комфортно. Не желае да прави нищо просташко. Ако обаче голотата е оправдана и на място, няма нищо срещу. Получавала е и контузии от работата си, само че твърди, че са незначителни. Предполага, че в случай че не бе станала актриса, щяла да продължи с изобразителното и приложното изкуство.

 

Баща й, който е умрял преди 6 години, е бил иконописец, а майка й е човек на действието, занимаващ се с хиляди неща.

Твърди, че животът й не се е трансформирал с нищо от 08.09.2022 година, когато публично стана брачна половинка на Антон Бъчваров и добавя, че се усещат прелестно. Познавали се доста, преди да станат двойка, само че преди време се виждали рядко. Заедно са от 6 години.

 

Като всяка двойка и те са минали през рецесии в връзките. Дори се разделили за към два месеца – време, в което се преоткрили и се заобичали още по-силно. 

След като преди 4 години стана майка, Дария Симеонова съумя да възвърне доста бързо първичното си тегло. Споделя, че стопила някак незабелязано 12-те кг, които наддала по време на бременността

 

Определя себе си като прочувствена и импулсивна. Неуважението към индивида и природата, несправедливостта, потъпкването на нечие достолепие и неоправданата експанзия, са измежду нещата, които я изкарват отвън нерви. С годините обаче става все по-спокойна и смирена.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР