Актрисата София Кузева-Чернева защити колегата си Христо Шопов след ареста

...
Актрисата София Кузева-Чернева защити колегата си Христо Шопов след ареста
Коментари Харесай

Екранната половинка на Христо Шопов от „Вчера“ взриви с коментар за ареста му!

Актрисата София Кузева-Чернева отбрани сътрудника си Христо Шопов след ареста му във връзка съседска кавга. Тя е красивата Дана в паметния филм „ Вчера “ отпреди повече от 36 години – той е постоянно непокорния Иван.

 

 Екранната половинка на Христо Шопов от Снимка: Фейсбук

 

„ С теб сме, Христо! “, написа София Кузева в персоналния си профил във „ Facebook “ и означи артиста в обявата. „ В началото бях и вцепенена, в този момент съм единствено гневна! За голямо страдание някои медии направиха груби неточности и дадоха късмет на татуираната да ни кудкудяка едно и също изказване по хиляда пъти! И доста апелирам, който не познава добре Ицо, да не го разяснява! Благодаря! “

И разгласява кадър с Христо Шопов от общия им филм „ Очите плачат друго “.

 

 

В петък от Министерство на вътрешните работи за случая предходната вечер, при който 60-годишният актьо. е заплашил жена с оръжие след спор сред съседи в София. Шопов бе арестуван в столичното 07 РПУ. Само за часове абсурдът се развихри със страшна мощ.

Патриша Тийвс е дамата, която твърди, че е застрашена с револвер от Христо Шопов.

Три законно притежавани револвера са конфискувани от вкъщи на арестувания за закани и закани,, потвърдиха публично от Министерство на вътрешните работи.

В събота Христо Шопов излезе от ареста с мярка „ подписка “. Софийски областен съд реши, че няма обосновано съмнение за осъществяване на действието. „ Няма доказателства, че Шопов е насочвал оръжие “, стана ясно от съвещание по делото.

„ Ако за „ аз ще те убия “ вкараха в ареста, всички родители щяхме да сме в пандиза “, сподели юрист Ина Лулчева.

Според отбраната тежестта на действието, показана от прокуратурата не е реалистична.

„ Моля ви да оставите без почитание настояването на прокуратурата “, приключи юрист Лулчева. Христо Шопов не пожела да разяснява и се съгласи със своята отбрана.

Софийската районна прокуратура няма да стачкува пред горната инстанция наложената най-лека мярка за неотклонение „ подписка “ на артиста. Шопов е упрекнат за закана за ликвидиране на жена, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Причината е, че няма данни за заплаха той да се укрие или да извърши закононарушение.

 

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News  

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР