Актрисата София Бобчева е в очакване на втората си рожба

...
Актрисата София Бобчева е в очакване на втората си рожба
Коментари Харесай

София Бобчева бременна с второ

Актрисата София Бобчева е в очакване на втората си рожба две години, откакто роди щерка си Стефани-Ирини.

Блондинката, която е постоянно усмихната, сподели заоблено коремче на церемонията по връчването на тазгодишните награди „ Икар “ в Народния спектакъл. Изглежда бебето ще поеме първата си глътка въздух през есента.

 

Макар в никакъв случай да не е вдигала непотребен звук към персоналния си живот, тя също по този начин не е крила съзнателно бременностите си като някои други родни звезди. За премиите можеше да заложи на необятна рокля, която да скрие към момента не доста наедрелия й стомах, само че явно е решила, че няма от какво да се тормози и излезе на сцената с много прилепващ панталон, под който личеше деликатното й положение.

 

До този миг Бобчева не е показвала в общественото пространство мъжа до себе си. Единственото, което се знае за него е, че се споделя Борис и е готвач по специалност – през лятото работел на морето, а през останалото време в София.

Двамата се срещнали на морето, а тя е доста щастлива, че мъжът й може да готви, защото на нея тази активност по никакъв начин не й се удава.

 

И въпреки да държи бащата на децата си надалеч от светлините на прожекторите, надалеч не може да се каже същото за щерка й, която се роди при започване на октомври 2022 година и постоянно демонстрира в обществените мрежи фотоси с нея.

Инфо: Уикенд

Тагове: София Бобчева актриса награди бременност народен театър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР