Актрисата Снежана Макавеева яхна футболист. Буквално! Чаровната блондинка прекъсна благотворителния

...
Актрисата Снежана Макавеева яхна футболист. Буквално! Чаровната блондинка прекъсна благотворителния
Коментари Харесай

Сексапилна актриса обязди вратаря на Берое

Актрисата Снежана Макавеева яхна футболист. Буквално! Чаровната русокоска прекъсна благотворителния мач сред артисти и експерти и се метна на врата на вратаря Георги Аргилашки, видя " България Днес ". Комичната обстановка е документирана и с изключение на прекрасен спомен донесе и дузпа на сътрудниците на актрисата.
 " Получих позвъняване от уредниците на това епично събитие пет минути преди края на първото полувреме да изляза на стадиона и да разпръсквам вратаря на „ Берое “, до момента в който нашите вкарат! Целта беше реализирана, дори ни дадоха дузпа ", споделя хубавицата, която нашумя с ролята на Зори в хитовия сериал " Под прикритие ".
 Първоначално почитателите взеха решение, че това е новата тръпка на модела и бяха смаяни. Макавеева е известна с ексцентричните си похождения в любовта. Тя е забивала и мъже, и дами, само че точно представител от нежния пол е любовта на живота й. В светските среди се приказва, че Снежана в никакъв случай няма да не помни Галя от балет " Сатен ", с която преди години имаше връзка. Двете се разделят след скандал за невярност. Балерината заподозрява Снежи по отношение на друга жена и даже й налита на пердах. През леглото на актрисата мина и певицата Люси Дяковска, само че нещата сред тях не продължиха дълго.
 Към момента Снежана е необвързана и в развой на търсене на огромната обич. Заедно с сътрудниците си Александър Сано, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Иво Йончев, Йосиф Шамли, Явор Бахаров, Робърт Янакиев обикалят Съединени американски щати и Канада. Само за две седмици трупата ще прелети над 4000 км, с цел да показват режисьорския дебют на Владо Пенев с пиесата " Агенти ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР