Актрисата Силвия Петкова няма търпение да удари полунощ на 31

...
Актрисата Силвия Петкова няма търпение да удари полунощ на 31
Коментари Харесай

Изоставената от мъжа си Силвия Петкова: Тази година разбрах какво значи предателство!

Актрисата Силвия Петкова няма самообладание да удари среднощ на 31 декември, с цел да остави зад тила си една година, която й донесе доста болежка в любовен проект. Знаем, че тя обожаваше мъжа си - Зоран Петровски, на който роди наследник и с който мечтаеше да прекара живота си.

Но... самият Зоран реши друго. След като се видя с пари като победител в " Сървайвър ", той сподели същинската си същина. Да, правилно е, че много време след шоуто Петровски се мъчеше да го играе добър брачен партньор и татко, само че не му се получи, не и задълго.

В последна сметка, при започване на тази година той дефинитивно и изрично изостави Силвия, с цел да се впусне в любовни завършения с дами. Последното му завладяване бе чаровна и секси перуанка, живееща у нас, само че още не е ясно дали двамата не престават да са дружно.

Всъщност, това въобще не вълнува Силвия Петкова, за която е все едно с коя е мъжът й - значимото е, че не е с нея и детето им.

" Тази година разбрах какво е изменничество и то изменничество от индивида, на който си вярвал и в който си се вричал. Много е тежко, още не съм се събрала като жена, само че се надявам и се апелирам, че тази Коледа ще ми изпрати любовта. Бях и в храм, с цел да се помоля за това - за същинска обич ", споделя Силвия Петкова. Пожелаваме й я!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Зоран Петровски Силвия Петкова перуанка Сървайвър пари Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР