Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели

...
Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели
Коментари Харесай

Шарън Стоун мушкала дядо си в ковчега, за да се увери, че е мъртъв и повече няма да я изнасилва

Актрисата Шарън Стоун разкри, че тя и сестра й Кели са били насилвани полово като деца от дядо им и твърди, че баба им е улеснила това, като ги е заключвала всички дружно в една стая, написа bg-voice.com

63-годишната Стоун направи откровението в новата си мемоарна книга „ The Beauty of Living Twice “.



Дядо й умира, когато актрисата е на 14. Разказва, че го е смушкала в ковчега, с цел да се увери, че той в действителност е мъртъв.

Натиснах го с пръст и странното задоволство, че най-сетне беше мъртъв, ме удари като звук лед. Погледнах Кели и тя разбра: беше на 11 и всичко свърши “, описа Стоун, която е израснала в Мидвил, Пенсилвания.





Като дете актрисата била извънредно талантлива и приключила втори клас, когато е била едвам на пет.

Стоун разсъждава и върху инсулта, който е претърпяла, когато е била на 43 години, и за който споделя, че съвсем я е умъртвил. Тя споделя, че прекарването покрай гибелта я прави по-спокойна.





Актрисата разказва, че до момента в който е била в болничното заведение, видяла трима другари, които към този момент са били умряли, и желали да бъде с тях, само че тя отказвала, като вместо това се придържала към живота. Стоун е избавена с интервенция, траяла седем часа.

След това тя приема будизма. „ Удивително е какъв брой доста човек научава, когато би трябвало. „ Станах„ Miss Peace and F ***** g Quiet “, купа, която оценявам доста по-високо от Miss Crawford County “, написа тя.

Стоун написа в края на книгата си: „ Научих се да виждам нещата по друг метод. Научих това от умирането, от живота и от това, което постоянно ме назовават: „ Последната жива кино звезда “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР