Актрисата Сара Драгулева поднесе торта на любимия си Папи Ханс.

...
Актрисата Сара Драгулева поднесе торта на любимия си Папи Ханс.
Коментари Харесай

Приятелката на Папи Ханс със силни думи към певеца: Днес ставаш на 33, а си едно от най-смислените неща, които са се случвали на горката ни държава

Актрисата Сара Драгулева сервира торта на обичания си Папи Ханс. Както Sofia24.bg ви заяви, на 14 декември Константин Трендафилов навърши 33 години. Младата дама беше избрала шоколадова торта. Сара също по този начин написа благопожелание към рожденика в персоналния си профил в Instagram: " Честит рожден ден, скъпо мое момче. Ти незадълбочено подозираш какъв брой си специфичен и какъв брой добър човек си.

Виждам по какъв начин променяш света към себе си, тъй като мечтаеш за това и всеки ден се стараеш и ставаш по-добър. Днес ставаш на 33, а си едно от най-смислените неща, които са се случвали на горката ни страна.

Нищо не е постоянно, с изключение на всичко, което ще оставиш след себе си. Преди една година те помолих да ме пазиш от мен, а ти ми оказа помощ да се науча сама да се вардя от себе си. И съвсем се оправям.

Върви умерено и решително към всичко, за което мечтаеш, аз съм до теб и ще те изпратя до там и когато стигнем, отново ще си кажем какъв живот живеем ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР