Актрисата Саня Борисова показа невероятни тоалети и неподправен чар в

...
Актрисата Саня Борисова показа невероятни тоалети и неподправен чар в
Коментари Харесай

Саня Борисова сия след развода

Актрисата Саня Борисова сподели невероятни тоалети и автентичен сексапил в италианската столица Рим, където бе отличена с премия за "Най-добра актриса " и премия на публиката за "Най-добър филм " за лентата на Ники Илиев "Нокаут или всичко, което тя написа ".

Въпреки че в фамилните връзки на Саня и Ники настъпи срив и те се разделиха, планът, в който двамата си сътрудничат, продължава да жъне триумфи по целия свят.

Саня разгласява фотоси в обществените мрежи и изрече благодарности за високите самопризнания, които получи лентата и самата тя. Красавицата се появи с няколко невероятни тоалета, с които излъчваше сексапил и съблазън. За едно от събитията Саня е избрала ефирна рокля в екрю от тюл и дантела. След това се появява със стилна тъмносива рокля, а на един от фрагментите с алена рокля с остро деколте, която акцентира бюста ѝ и бял клъч.

За раздялата на Ники Илиев и Саня Борисова се заприказва още преди месеци, само че през август той публично призна, че фамилията към този момент не е дружно. По време на брака си Саня и Ники се снимаха дружно в три кино лентата, режисирани от него - "Чужденецът ", "Живи митове " и "Нокаут ". Запознанството им също се случва на снимачната площадка. Двамата играеха брат и сестра в сериала "Забранена обич ". Сватбата им беше през 2012 година.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР