Актрисата Сандра Бълок заблестя на червения килим на премиерата на

...
Актрисата Сандра Бълок заблестя на червения килим на премиерата на
Коментари Харесай

Сандра Бълок плени с елегантност и сексапил на филмова премиера

Актрисата Сандра Бълок заблестя на аления килим на премиерата на най-новия филм с нейно присъединяване - " Изгубеният град " в Лос Анджелис в понеделник вечер, написа БГНЕС.

Сандра Бълок участва в Лос Анджелис на премиерата на кино лентата " Изгубеният град ", в който взе участие дружно с английския артист Даниел Радклиф, който познаваме най-добре като момчето, което оцеля - Хари Потър.

57-годишната актриса заложи на истинска визия, формирана от обемна розова рокля с пролетни акценти, съпроводена от внушителни кожени ботуши над коляното и черно болеро. Към звездата се причисли и сестра ѝ Джесина Бълок Прадо, която бе избрала семпла дребна черна рокля.

`Сандра

В " Изгубеният град ", нова приключенска комедия, режисирана от Аарон и Адам Ни, Сандра Бълок играе писателка, отвлечена от екстравагантен милиардер, който желае да търси съкровището на загубен град в джунглата. В актьорския състав е и Чанинг Тейтъм, който играе модела Алън. " Изгубеният град " излиза на екраните до края на месеца.

Това промоционално турне може да се окаже последното за дълго време за Сандра Бълок. Носителката на " Оскар " за 2010 година разгласи, че желае да прекъсне актьорската си кариера, с цел да се концентрира върху фамилията си. В изявление за Entertainment Tonight тя споделя, че има потребност да бъде " на мястото, което ме прави най-щастлива ", до децата си. Звездата е майка на 12-годишно момче и 10-годишно момиче.
`Сандра

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР