Актрисата, режисьор и продуцент Брайс Далас Хауърд бе обявена за

...
Актрисата, режисьор и продуцент Брайс Далас Хауърд бе обявена за
Коментари Харесай

Брайс Далас Хауърд получава „Бухнал пудинг“ за жена на 2019 година

Актрисата, режисьор и продуцент Брайс Далас Хауърд бе оповестена за носителка на премията " Бухнал пудинг " за жена на годината на шеговита гала на театралната студентска натрупа на Харвардския университет , съобщи Асошиейтед прес.

 
Отличието се връчва всяка година на реализатори с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати , учредена през 1795 г. 
 Брайс Далас Хауърд Брайс Далас ХауърдGulliver/Getty Images
В изказване на трупата се споделя, че Хауърд получава „ Бухнал пудинг “, тъй като е приключена актриса, която се е превъплътила в доста облици, получили ласкави мнения от рецензията, и се е заела с разширение ролята на дамите във всеки аспект от разказването на истории.

 
Връчването на наградата - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен церемониал по улиците на Кембридж .-->
 Брайс Далас Хауърд Брайс Далас ХауърдGulliver/Getty Images
Брайс Далас Хауърд е измежду звездите във кино лентата от 2018 година " Джурасик свят: Рухналото кралство " и в биографичната лента за Елтън Джон " Rocketman ", която ще излезе на екран през месец май.
Star of has been named the Hasty Pudding Woman of the Year:
— Comicbook.com (@ComicBook) Сред предходните носители на премията, която за пръв път е връчена през 1951 година, са Ела Фицджералд , Мерил Стрийп и Хали Бери .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР