Актрисата Ребъл Уилсън изненада всички, като обяви, че е станала

...
Актрисата Ребъл Уилсън изненада всички, като обяви, че е станала
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън стана майка

Актрисата Ребъл Уилсън изненада всички, като разгласи, че е станала майка на момиченце. Бебето се е появило на бял свят благодарение на сурогатна майка. Новината заяви самата Ребъл в профила си в обществените мрежи. Тя сподели дребната принцеса, както и фрагменти от бебешкото празненство.

Преди броени часове актрисата показа в обществените мрежи, че е станала майка на момиченце.

" Повече от съм горда да разглася раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено предходната седмица посредством сурогатна майка. Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е красиво знамение! Завинаги съм признателна на всички, които са взели участие, (знаете кои сте), само че изключително желая да благодаря на моята превъзходна сурогатна майка, който я износи и я роди с такава берекет и грижа. Благодаря ти, че ми оказа помощ да основа лично семейство, това е необикновен подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък!!
Готова съм да дам на дребната Ройси цялата обич, която можете да си визиите. Уча се бързо… моите почетения към всички майки там! Горда съм, че съм във вашия клуб. "

 Добави изложение

Малко по-късно показа и фрагменти от бебешкото празненство. То е било проведено от половинката ѝ - дизайнерката Рамона Аргума . Двете оповестиха публично връзката си през юни тази година.

 Добави изложение

Бебешкото празненство е в нежни тонове - розово, сребристо и бяло, като тоалетът на бъдещата майка Ребъл е в същите цветове.

 Добави изложение

 Добави изложение

 Добави изложение

 Добави изложение

 Добави изложение

По традиция, с цел да е сладостен животът на бебето, са сервирани единствено сладки изкушения - понички, пасти, торти, основани от най-хубавите майстори в Лос Анджелис.

Последните години са трансформиращи за Ребъл Уилсън . В началото на 2020 година тя разгласи, че ще се посвети на здравето си и ще смъкна всички непотребни килограми. Близо 3 години по-късно тя споделя, че се усеща по-добре, от всеки път и е удовлетворена от измененията, които е направила в живота си.

 
Вижте още:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР