Актрисата Ралица Паскалева, по-позната като д-р Стилянова от Откраднат живот,

...
Актрисата Ралица Паскалева, по-позната като д-р Стилянова от Откраднат живот,
Коментари Харесай

Д-р Стилянова дари Салпаров с наследник

Актрисата Ралица Паскалева, по-позната като доктор Стилянова от „ Откраднат живот ”, роди първото си бебе. Чаровницата стана майка за първи път на 3 юли, когато подари Салпаров с момченце, научи HotArena .

И майката, и бебето са добре, като бебока е с съвършени мерки–тежи цели 3,5 кг и е висок 52 см.

Специално за раждането Салпаров излязъл в отмора от тима, с цел да може да е до обичаната си жена по време на събитието. Той участвал по време на цялото раждане и е доста благополучен, че има наследник.

Двойката е решила да кръсти бебето Максим, като се чака напълно скоро да го приберат и вкъщи. Но най-щастлив от раждането на детето не е никой от двамата родители, а по-големият му брат – Георги , написа „ България през днешния ден ”.

За Салпаров това е второ дете – той има към този момент един огромен наследник от тв водещата Бойка Делиева. С Ралица Паскалева се срещнаха предходната година, с помощта на общи познати.

Първата им същинска среща е на летището, където Ралица посреща волейболиста след мачове на националния тим в Аржентина. От тогава и двамата са неразделни, а бебето беше най-хубавият подарък и за двамата, още повече, че през цялото време е планувано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР