Актрисата Ралица Паскалева, по- известна като д-р Стилянова от Откраднат

...
Актрисата Ралица Паскалева, по- известна като д-р Стилянова от Откраднат
Коментари Харесай

Д-р Стилянова от „Откраднат живот“ заби един от най- желаните мъже! Вижте кой е новото й гадже:


Актрисата Ралица Паскалева, по- известна като доктор Стилянова от „ Откраднат живот “, би шута на сътрудника си Башар Рахал. Наскоро тя разкри новия мъж в живота си, който се оказа волейболния национал Теодор Салпаров.

Красивата актриса и известния състезател към този момент разкриха връзката си обществено, като дадоха първо взаимно изявление преди броени дни. Двамата признаха, че са бясно влюбени.

Запознали се в обща компания и известно време си пишели единствено в обществените мрежи. При едно от завръщанията си с националния тим, Салпаров поканил актрисата на посрещането им на летището. Тя обаче се тормозила да я разпознаят и се постарала да се скрие от медиите и от съотборниците му. Затова, вместо да го чака на терминал 2, отишла чак на терминал 1.

Екранната към този момент се срещнала със сина на Салпаров, както и с някогашната му жена. Тя се разбирала доста добре и с детето, и с майката. Така че, в това връзки нямало никакви проблеми.

Актрисата и спортистът обаче към този момент живеят в разнообразни градове, поради уговорките си. Тя е в София поради фотосите на „ Откраднат живот “ и функциите в театъра. Тео Салпаров пък живее в Бургас. Но си вървят на посетители постоянно, когато им се отвори опция.

Допреди месеци, Ралица Паскалева беше към момента държанка на сътрудника си Башар Рахал, който публично е женен, само че фамилията му живее в Съединени американски щати. Дори се говореше, че арт двойката заживяла под един покрив, макар противоречивия си статут. Но на красивата актриса очевидно й е писнало все да се изнася, когато идват дамата и децата на Рахал.

Ето обаче, че заби един от най- горещите плейбои откакто разкара Башар. Тео Салпаров е бил спряган с не една и две известни дами, като през лятото даже се говореше, че Преслава му е гадже. Доктор Стилянова съумя да разчисти терена към вървежния състезател и към този момент е единствената жена в живота му.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР