Актрисата Ралица Паскалева може да се похвали със стандарт на

...
Актрисата Ралица Паскалева може да се похвали със стандарт на
Коментари Харесай

Ралица Паскалева показа палата на родителите си

Актрисата Ралица Паскалева може да се похвали със стандарт на живот, неосъществим за множеството й сътрудници. За 31-ия си рожден ден водещата на „ Игри на волята” сподели първокласната къща с голяма градина и басейн на родителите й. Баща й е прочут бизнесмен в Русе. Красимир Паскалев е строителен инженер, чиято компания санира стремително в крайдунавския град. Майка й Даниела пък върти сватбена организация и компания за кетъринг, която се погрижи за празника на Паскалева, който тя сподели в обществените мрежи.

Доктор Стилянова от „ Откраднат живот” бе сюрпризирана с сантиментален пикник в градината от волейболиста Теодор Салпаров, татко на детето й. Освен приказната градина с невероятни екзотични растения, в която се събраха другари и родственици, Паскалева сподели и басейна, над който пусна летящи фенери в компанията на обичания си. Имението е прикрито зад висока врата, в която жителите му да се веселят на воля. Сред акцентите на празника на водещата бяха още горящи свещички, отразяващи възрастта й и наргиле.

„ Беше магично, красиво, вкусно... “ - с тези думи Паскалева разказа рождения си ден, като добави, че е чувствала обич, „ идваща отблизо и надалеч, под всякаква форма “. Hotnews.bg би добавил и разкош, който лъха от хасиендата с дебелите килими и отрупаната маса.

на Сеп 21, 2020 в 11:16 PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР