Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Сапларов се запознават случайно

...
Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Сапларов се запознават случайно
Коментари Харесай

Как се запознават Ралица Паскалева и Теодор Сапларов? Той я запознава със сина си виртуално

Актрисата Ралица Паскалева и волейболистът Теодор Сапларов се срещат инцидентно – срещат ги общи другари, разбра HotArena .

Боже, това момче какви неповторими сини очи има “, споделя си Рали, щом го вижда. Отначало нещата сред тях стартират страхливо – първо единствено си пишат известия, след това от ден на ден се обаждат по телефоните и не стопират да си приказват. „ Въпреки че се виждаше, че има някаква благосклонност сред нас, същински нещата потеглиха, когато се видяхме сами за първи път. А това беше денят, в който той се прибра с националния тим от Аржентина. Попита ме дали желая да го очаквам на летището. Аз споделих – за какво пък не, и макар опцията да ни виждат всички публицисти и да си напишат някаква измислица, преди нещо съществено да е станало сред нас, аз отидох и съвсем незабавно и двамата разбрахме, че ще бъдем дружно “, споделя Ралица.

Всъщност в медийното пространство стартира да се приказва за тях, че са двойка, преди две седмици, когато Паскалева разгласява техни общи фотоси в профила си в Инстаграм. Не са желали да вършат сензация от връзката си, по тази причина са изчакали толкоз време, с цел да я разгласят, написа „ 24 часа “.

Всичко сред нас стана доста естествено и готино. Още през цялото време имаше пламък в нейните, в моите очи. Сигурен съм, че не сме сбъркали в избора на сътрудник “, добавя Теодор.

Рали се среща със сина му виртуално. Тя и Сапларов се виждат и приказват по видео приложение, а 10-годишният Георги обикаля към баща си и я вижда на монитора и незабавно я разпознава. „ Той я гледа в сериала, знае я и от кино лентата „ 11 А “, в който тя взе участие. Така се срещнаха първо – виртуално, а след това и онлайн “, споделя волейболистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР