Актрисата, певица и депутат Нона Йотова разкри пред кого се

...
Актрисата, певица и депутат Нона Йотова разкри пред кого се
Коментари Харесай

Нона Йотова разкри как точно е влязла в политиката и заяви: Прекланям се пред Елена Йончева…

Актрисата, певица и народен представител Нона Йотова разкри пред кого се прекланя в политиката.

„ Истински се удивлявам и се преклонявам пред Елена Йончева – сподели в утринния блок на Би Ти Ви Йотова. – Ако става дума за публицистика, това, което прави тя, е най-чистият й тип. Ходила е в най-ужасяващите точки на света, взимала е изявленията от такива чудовища. Сега като я виждам, даже в борбите, които тя води сега, удивлявам й се на това хладнокръвие ”.

Актрисата приказва и за това по какъв начин е влезнала в политиката.

„ Бях определена, което за мен бе едно от най-големите самопризнания, които съм получавала в живота си – сподели Нона Йотова. – Бе безусловно изненадващо. Анна Заркова се обади на мъжа ми и сподели, че от младежката организация в 24-ти регион желаят да ме предлагат за народен представител. Аз първо споделих „ Не ”, само че мина известно време, през което съумях да помисля. Имам идол – Мелина Меркури. Тази актриса и певица в един миг става герой срещу фашизма, става народен представител, министър на културата. И си споделих: Защо не ”.

Нона Йотова е безапелационна, че огромната й обич е театъра.

„ Театърът е моята огромна обич и моята черква “, съобщи тя.

Според Нона Йотова,премиерът Бойко Борисов не е за този пост.  „ Премиер на една страна би трябвало да е човек, който е доста огромен експерт, който доста схваща от работата си ”, аргументира се тя.

„ Имах доста щастливо детство и точно по тази причина доста ми липсва – разкрива още нона Йотова. – Бях извънредно обичано от мама и баща дете, доста глезено. Никога не са ми казвали те какво да върша. Винаги аз съм избирала това, с  което ще се занимавам. Но колкото и да бях глезено дете, от 17-годишна потеглих сама да се оправям и в никакъв случай не съм имала проблеми, да квича и да се окайвам ”.

Актрисата признава, че към момента претърпява загубата на майка си, с която са били извънредно близки.

„ Почина в ръцете ми, двете бяхме сами – разкрива Нона Йотова. – Вече не си същият човек. Няма нещо, което може да запълни тази липса ”.

Любовта сред нея и Богомил Бонев се е случила от пръв взор. Двамата са дружно 11 години, преди да сключат брак.

„ Веднъж у дома се прибра с един пръстен. Ние се скрихме от всичките си близки, за което ни бяха доста ядосани ”, означи тя.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР