Актрисата от САЩ Ема Стоун е счупила рамото си на

...
Актрисата от САЩ Ема Стоун е счупила рамото си на
Коментари Харесай

Ема Стоун счупи рамо

Актрисата от Съединени американски щати Ема Стоун е счупила рамото си на скорошния концерт на " Спайс гърлс " на стадион " Уембли " в Лондон и по лекарска рекомендация би трябвало да почива два месеца, заяви Контактмюзик.
 
Тридесет годишната Стоун се намира във Англия за фотосите на кино лентата " Круела ", в който се превъплъщава в облика на младата злодейка.

 
" Ема се реалокира във Англия за лятото, с цел да се " потопи " напълно във кино лентата, възползвайки се от възможноста да се превъплъти в облика на класическа злодейка ", споделя неназован източник, представен от в. " Сън ".
 
Освен на работа обаче, Ема Стоун се е отдала и на развлечения . Актрисата е огромна почитателка на " Спайс гърлс " и не е пропуснала опцията да посети концерта им на стадион " Уембли " в Лондон. Подвизавайки се върху рамото на собствен другар, Стоун е паднала и е наранила личното си рамо. Първоначално актрисата е мислила, че има навяхване, само че след това се е оказало, че става въпрос за строшаване.

 
Как контузията на Ема Стоун ще се отрази на снимачния развой към този момент остава неразбираемо. Актрисата би трябвало да е във допустимо най-хубава форма за ролята, само че след случая лекарите са й предложили да почива два месеца и да носи шина.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР