Актрисата Нина Добрев застава рамо до рамо с Елън Бъркин

...
Актрисата Нина Добрев застава рамо до рамо с Елън Бъркин
Коментари Харесай

Нина Добрев стана дъщеря на Пиърс Броснан

Актрисата Нина Добрев застава един до друг с Елън Бъркин и Пиърс Броснан. Тримата са звезди в новата комедия " The Outlaw " на Нетфликс.

На празненството във връзка финала на фотосите в Атланта, Джорджия, родената в България актриса си направи селфи с фамозните си сътрудници и показа фрагмента в Instagram.

" Не усетих тази работа като работа. Беше толкоз занимателно с тези най-невероятни хора. Толкова благи, топли и красиви души от вътрешната страна и извън. Този филм е толкоз специфичен, че нямам самообладание да го видите идната година по " Netflix " и да се смеете. Благодаря на Адам Сандлър и Адам Дивайн. И голямо благодаря на нашия необикновен и работлив екип ", написа тя.

Филмът споделя историята на банков управител, в ролята на който влиза чаровникът Дивайн, който е на път да се ожени, само че известни обирджии се готвят да ограбят трезора, който би трябвало да отбрани. Той стартира да подозира, че това са родителите на бъдещата му брачна половинка. Много е евентуално Нина, която е преди всичко в прослойка на кино лентата в IMDB, да е в ролята на годеницата, а Пиърс и Бъркин да са нейните родители. Те са разбойници, подвизаващи се като Ghost Bandits, а от фотографията излиза наяве че и двамата артисти са с много бял грим, което е в унисон с призрачното лъчение на героите.

Компанията " Happy Madison " на Адам Сандлър продуцира кино лентата, режисьор е Тайлър Спиндел. Сценарият е написан от Еван Търнър и Бен Зазоув, написа Стандарт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР