Актрисата Нина Добрев и нейният колега Грант Мелън досега пазеха

...
Актрисата Нина Добрев и нейният колега Грант Мелън досега пазеха
Коментари Харесай

Нина Добрев взриви мрежата с тези горещи СНИМКИ

Актрисата Нина Добрев и нейният сътрудник Грант Мелън до момента пазеха сантименталната си връзка надалеч от хорските очи, откакто бяха видяни дружно при започване на годината. Този път, обаче, двамата взеха решение да се любуват пред всички на слънчевите лъчи на плаж в Мауи, Хавай, оповестява " Дейли Мейл ".

30-годишната хубавица излъчваше необикновен съблазън, облечена в червено-бял бански, до момента в който се радваше на близостта на своя любим.



Както може елементарно да се види по фотографиите - любовта е във въздуха. Нина и Грант не могат да махнат ръцете от тялото на другия и непрекъснато се целуват, до момента в който са на плажа.



В един миг Нина Добрев даже се изправя на раменете на Грант, с цел да извърши много впечатляващия трик. Всички присъстващи остават впечатлени от умеенето за гмуркане на актрисата.



Нина също по този начин можеше да бъде забелязана и с флорална горна дреха, до момента в който не е във водата, като държи в ръцете си ледена студена напитка.



Посетители на плажа разкриват пред английското издание, че двойката и групата, с която се забавляват дружно, са съумели също по този начин и да поиграят волейбол, написа блиц.

Въпреки че не е известна точната дата, от която Нина и Грант стартират да се срещат, той участва на нейното празненство за 30-ия рожден ден още през януари и двамата по-късно бяха видени дружно на първия ред на мач на LA Lakers през март .









Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР