Актрисата Нина Добрев е била приета в спешното отделение на

...
Актрисата Нина Добрев е била приета в спешното отделение на
Коментари Харесай

Нина Добрев влезе спешно в болница

Актрисата Нина Добрев е била призната в незабавното поделение на болница в анафилактичен потрес, написа " И! нюз ", съобщи БГНЕС.
Добрев получила мощна алергична реакция и приятелката ѝ, певицата Джулиан Хъф се притекла на помощ, като я закарала в лечебното заведение.
Хъф качи фотоси в Instagram и Twitter от вечерта, прекарана в болничното заведение. Нина Добрев се вижда с кислородна маска и слънчеви очила в болнично легло. " И! нюз " написа, че тя е добре и прекарването не било ново за нея.

BFF`s forever. ❤️ Nina Dobrev found herself in the emergency room over the weekend and Julianne Hough was right there by her side with crystals and all. https://t.co/SORAvDpWV0 pic.twitter.com/UYEdG1Hrjg
— E! News (@enews) 11 ноември 2019 година
" За мен е съвсем рутинна процедура. Случвало ми се е няколко пъти, тъй като имам доста алергии. В взаимозависимост от това какъв брой мощен е пристъпа, от време на време изпадам в анафилактичен потрес ", споделя Нина Добрев.
Добрев благодари на приятелката си и на лекарите в болничното заведение, които назова " удивителни ". " Връщам се вкъщи и съм добре ", сподели още актрисата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР