Актрисата Неда Спасова, позната ни още като сестра Кая Райкова

...
Актрисата Неда Спасова, позната ни още като сестра Кая Райкова
Коментари Харесай

Владо Карамазов тормози Неда Спасова

Актрисата Неда Спасова, позната ни още като сестра Кая Райкова от хитовия сериал " Откраднат живот ", взриви обществените мрежи с следващо самопризнание, в което намеси и името на сътрудника си Владо Карамазов.

Миловидният артист се оказа изострен камък, а надарената Неда Спасова призна по какъв метод е била унизена от него и това на какво я е научило в последна сметка.

От известно време Карамазов се изявява много интензивно като фотограф и пред обектива му понякога театралничи страхотната актриса, с която бяха и екранна двойка в " Откраднат живот ". Неда написа: " Кой би предположил, че фотосите са на артист, а не на фотограф, който се е занимавал цялостен живот с това ".

" Забелязах и прогрес в връзките ни на фотограф и модел. Разбираме се с по една дума, съвсем не ми се кара и не ме насмита да се стегна. Наскоро ми споделиха, че много съм напреднала с позирането за фотоси. Аз въпреки всичко не съм модел и нямам никакво самочувствие да театралнича с изключение на за селфи. И знам, че повода е Владо, който доста ме е тормозил. И доста ми се е карал, когато физиономията ми е тъпа, а изпускаме светлината ", призна актрисата от Театър София.

И добавя: " Истината е, че тия дето най-вече те тормозят - те изкарват най-хубавото от теб. Онова, на което не предполагаш, че си кадърен. Странен абсурд. И различен път ми се е случвало. Дано по-често ме среща животът с такива хора... С тормозници. Те си заслужават ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР