Актрисата Неда Спасова е сред звездите на Откраднат живот, а

...
Актрисата Неда Спасова е сред звездите на Откраднат живот, а
Коментари Харесай

Какво се случва между Неда Спасова и Филип Буков? Актрисата искрена за отношенията им

Актрисата Неда Спасова е измежду звездите на " Откраднат живот ", а екранната ѝ връзка с героя на Филип Буков е една от главните сюжетни линии и този сезон. 

Но... двамата демонстрират непосредственост и отвън фотосите на сериала. Те имат значително общи фотоси в обществените мрежи, а някои от тях са и много провокативни. Какво се случва сред двамата? 

Виж още: Никол Станкулова е била 75 кг., само че в този момент е 49 кг.? Синоптичката откровена пред почитателите си 

Истината е, че те в действителност са много близки, само че като другари. " С Филип имаме изключителни другарски връзки и съгласие. Много е хубаво това, че хората си мислят, че сме двойка и отвън сериала, което значи, че сме си изиграли добре функциите и са ни повярвали. В живота си имаме други сътрудници. Иначе постоянно се чуваме, той ме търси за препоръки, има ми доверие ", признава тя в изявление за " Блиц ".

Актрисата споделя още, че постоянно се майтапят на тази тематика. Тя, става известно, оказва помощ на Буков в развиването на обществените му мрежи. Така преди време Владо Карамазов оказал помощ на нея и през днешния ден тя предава опита. 

Виж още: Славена Вътова стопира с Instagram! Миската с идея, която кара всекиго да се замисли 

Неда Спасова съобщи още, че ѝ е мъчително, че сериалът свършва, тъй като на него посветила две години и половина от живота си. Споделя още, че обликът на Кая ѝ е дал доста, само че и акцентира, че в действителния живот Неда е много по-дряла от Кая.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР