Актрисата Мишел Йео може да се сбогува с потенциалния си

...
Актрисата Мишел Йео може да се сбогува с потенциалния си
Коментари Харесай

Нарушение на правилата: Мишел Йео може да се сбогува с Оскара


Актрисата Мишел Йео може да се сбогува с евентуалния си „ Оскар “ за най-хубава женска роля поради нарушаване на разпоредбите, написа „ Хъфпост “. Тя е.

Във вторник Йео показа в Инстаграм публикация, която разсъждава върху това дали нейната опонентна Кейт Бланшет има потребност от още един „ Оскар “ в сбирката си. В публикацията се споделя още, че в случай че Йео завоюва премията, това би било „ изменящо живота “.

Малко по-късно тя сама изтри публикацията.

Активността на номинираните за „ Оскар “ в часовете преди церемонията се следи зорко от регулаторните органи на Академията. Сред разпоредбите има уговорка, озаглавена „ Споменаване на други номинации “, която гласи, че обществените мрежи на хора, свързани с номиниран филм, които хвърлят отрицателни мнения и догатки върху други ленти и експерти „ няма да бъдат толерирани “.

Инстаграм обявата на Мишел Йео преди да бъде свалена


„ Всяка тактичност, която показва даден номиниран по име или купа е напюлно неразрешена “, сочи друга уговорка, като не е ясно дали това важи за журналистическа работа.

Статията, споделена от Йео, преглежда неналичието на последователност в Оскарите и поддържа присъединяване на малайзийската актриса.

Това е следващият неуместен миг за Академията на тазгодишните награди. През януари номинация получи Андреа Райсбъроу за „ Лесли “, откакто беше подкрепена обществено в последния миг от Гуинет Полтроу, Кейт Уинслет и други известни кино звезди. Тогава Академията проверява случая, само че Райсбъроу резервира номинацията си.

Коментар от Мишел Йео или нейни представители към момента няма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР