Актрисата Мишел Уилямс е родила второто си дете от съпруга

...
Актрисата Мишел Уилямс е родила второто си дете от съпруга
Коментари Харесай

Мишел Уилямс стана майка за втори път

Актрисата Мишел Уилямс е родила второто си дете от брачна половинка си Томас Кейл, само че не е известно нито какъв е полът му, нито по кое време се е появило на бял свят, заяви Контактмюзик.

Двамата бяха снимани през март в Ню Йорк с халки, само че тогава техен представител отхвърли да удостовери дали са сключили брак. Преди това обаче бяха споделили, че биха желали да се оженят, преди да се роди бебето.

Мишел Уилямс и Томас Кейл се срещнаха, когато си партнираха във кино лентата " Фоси/Върдън ". Снимките бяха през ноември 2018 година и март 2019 година Връзката си огласиха през декември 2019 година, няколко месеца откакто бракът на актрисата с музиканта Фил Елверъм завърши за по-малко от година.
               

A post shared by (@blogdehollywood) on Dec 30, 2019 at 5:32pm PST

Актрисата, която е на 39 години, разгласи при започване на годината, че няма да работи известно време, тъй като е бременна. Тя е доста дискретна за персоналния си живот, само че е признавала, че в случай че приказва за проблемите си, може да помогне на други хора да се оправят със своите.

Първото дете на Мишел Уилямс - щерка й Матилда, е на 14 години. Баща ѝ, артистът Хийт Леджър , умря на 28 години от свърхдоза медикаменти.

Актрисата приема тежко неочакваната гибел на Хийт Леджър, само че през 2018 година признава, че към момента има вяра в любовта. " Никога не съм се отказала от любовта ", споделя тя пред Vanity Fair.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР