Актрисата Мария Бакалова отправи видео послание към киноманите у нас.

...
Актрисата Мария Бакалова отправи видео послание към киноманите у нас.
Коментари Харесай

Мария Бакалова с послание към българските фенове на Убийствена игра

Актрисата Мария Бакалова насочи видео обръщение към киноманите у нас. В клипа българската хубавица приказва за черната комедия „ Убийствена игра “, в която се превъплъщава в облика на Бий. Това е една от първите основни функции на Мария Бакалова в Холивуд.

„ Здравейте, прелестни хора! Изключително се вълнувам да споделя с вас новия си филм „ Убийствена игра “. Ще можете да го гледате в цялата ни страна от 12 август. Тази черна комедия ще ви накара да се разсмеете, да се страхувате, да притаите мирис в очакване и изненада „ кой, по кое време, какво, за какво, по какъв начин направи, какво се случи, какво видях “. Но най-много и на първо място да се забавлявате. Елате и вижте какво може да се обърка в една празненство игра. Филмът е нечовечен, язвителен, с извънредно възприятие за комизъм и изпълнен с убийствени обрати “, споделя във видеото звездата от "Борат 2 ".

„ Убийствена игра” (Bodies, Bodies, Bodies) споделя историята на група младежи, които вземат решение да се скрият от връхлитащия вихър в отдалечено фамилно имение и да си провеждат празненство.

На този юношески ваучър една празненство игра се обърква грубо и предлага пресен взор към термините „ нож в гърба “ и „ същински другар “.

Главните функции в „ Убийствена игра” са поверени на Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Пийт Дейвидсън. Режисьор на лентата е Халина Рейн.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР