Актрисата Мария Бакалова, която живее в Ел Ей, получи приза

...
Актрисата Мария Бакалова, която живее в Ел Ей, получи приза
Коментари Харесай

Мария Бакалова стана БГ модна икона

Актрисата Мария Бакалова, която живее в Ел Ей, получи наградата " БГ фешън икона " в категория " Изкуство ".

" Благодаря ви за тази голяма чест и предопределение! Каквито и думи да се опитам да събера в идващите няколко фрази, няма да изразят какво усещам и какъв брой съм трогната, признателна и разчувствана, щастлива, радостна. Благодаря! ", сподели тя.





Престижният конкурс се провежда за 13-а поредна година. По одобрена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени начин на живот, фешън и всемирски публицисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите оферти за номинации на най-стилните и съумели българи през 2021 година. Както до момента, критериите известни български персони да получат статут на БГ фешън икони, са качества и добродетели като изтънчен и съвременен усет и жанр, високи професионални достижения, безупречна просвета, морал и известност.



Бакалова показа още, че през последната година е имала опцията да се допре до доста забавни и провокативни рокли, които дефинира като " идващи от бъдещето, други като че ли от кралския замък, трети като че ли от детска приказка, четвърти - рискови и провокативни ". Тя посвети премията на персоналната си стилистка Джесика Пастър и на майка си, която от дете й пособия облеклата й да бъдат екстравагантни.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР