Актрисата Любомира Башева и момичетата от Националния отбор по естетическа

...
Актрисата Любомира Башева и момичетата от Националния отбор по естетическа
Коментари Харесай

Актрисата Любомира Башева и момичетата от националния отбор по естетическа групова гимнастика на България се обединиха за обща кауза

Актрисата Любомира Башева и девойките от Националния тим по естетическа групова гимнастика на България, се сплотиха за обща идея. Те станаха посланици на тазгодишната осведомителна акция в поддръжка на донорството и трансплантациите „ Да дариш живот “. Инициативата се провежда за трета поредна година от „ Астелас България “ в партньорство с Изпълнителна организация „ Медицински контрол “.

Целта на акцията „ Да дариш живот “ е да увеличи информираността на обществото във връзка с трансплантациите и да насочи вниманието към изгодите от донорството и реализирането му в България. Според статистиката страната ни се подрежда на последно място измежду европейските страни по брой донори.

За задачите на акцията през тази година бе основан, а актрисата Любомира Башева и международните шампионки за 2021 година в състав Михаела Лилкина, Сибила Карпачева, Миряна Чолакова, Добромира Ставрева, Виктория Берова, Христиана Ковачева, Сияна Табакова и Карина Нейкова станаха съществени настоящи фигури в него. Темата във видеото е показана внимателно посредством осъществяване на комбиниране с ленти в зеления цвят, знак на световната акция в поддръжка на донорството. Сценарият и режисурата са дело на Яна Титова, а съчетанието е на треньора на гимнастичките Кристина Ташева.

Официалното показване на клипа става ден преди Европейския ден на органното донорство и трансплантацията – 9 октомври. До края нa месеца той ще бъде предаван на екраните на станциите на метрото в София.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР