Актрисата Лорина Камбурова е починала след тежък COVID-19, който тя

...
Актрисата Лорина Камбурова е починала след тежък COVID-19, който тя
Коментари Харесай

Тежък COVID-19 ударил два пъти Лорина Камбурова, вторият - ф...

Актрисата Лорина Камбурова е умряла след тежък COVID-19, който тя изкарала за повторно, описаха нейни сътрудници във Facebook. Младата българка прекарала последните два месеца в болница.

Ето какво пишат за нея съветски актриси:

" Товар 200 е толкоз ужасна дума, неприложима за това красиво и радостно момиче. Зловещи думи: " Лорина е мъртва ". Лорина Камбурова. Нашата Лоринка... Не може. Не трябваше. Тя беше сираче. Българка. Пристигна в Русия след фотосите на кино лентата " Любов и чудовища ". Тя говореше с обаятелен акцент. Обичаше ни всички и ние я обичахме. Как да не я обичаш? Весела, интелигентна, деликатна, блага, невероятна. Истински огън. Запознахме се на фестивал във Виборг и се смяхме до сутринта в доста топла другарска компания. Не можехме да се разделим. После Москва ни раздели всички, както нормално. И ние, несъмнено, нямахме време. Не успяхме да създадем нищо. Всеки се втурна по делата си. Тя беше в болничното заведение дълго време. Мислех - веднага ще се възвърне, ще " засвети " още веднъж... А в този момент можете да запалите единствено свещ.... Мила, скъпа, най-прекрасна... Прощавай.

Средства за превозването можете да изпратите на този номер (Sberbank) 8 (917) 586-36-70 Ирина ", написа във Facebook съветската артистка Полина Олденбург.

В коментар към поста й Галина Свинцова написа: " Повторен тежък коронавирус. Прекара последните два месеца в болничното заведение. Изглеждаше, че е " изплувала " и внезапно - реанимация, и - край. Преди към година също прекара коронавирус в тежка форма ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР