Актрисата Лори Лафлин (Пълна къща) излезе от затвора, след като

...
Актрисата Лори Лафлин (Пълна къща) излезе от затвора, след като
Коментари Харесай

Актрисата Лори Лафлин излезе от затвора

Актрисата Лори Лафлин ( " Пълна къща " ) излезе от пандиза, откакто излежа двумесечна присъда, наложена ѝ за заплащане на подкупи за да обезпечи приема на дъщерите си в влиятелен американски университет, предадоха Associated Press и Reuters, цититани от " Дарик ".

BREAKING: Actor Lori Loughlin released from prison after 2-month sentence in college bribery scam.
— The Associated Press (@AP)

Петдесет и шест годишната Лафлин влезе в женския затвор в Дъблин, наоколо до Сан Франциско, в края на октомври.

Според прокуратурата Лори Лафлин и брачният партньор ѝ, дизайнерът Мосимо Джанули, са платили подкупи в размер на 500 000 $, с цел да обезпечат места за дъщерите си в университета на Южна Калифорния като нови попълнения в тима по гребане на висшето образователно заведение.

След като в началото отричаха обвиняванията, Лафлин и Джанули се признаха за отговорни през май. Дизайнерът излежава наложената му петмесечна присъда в затвор в Ломпок, Калифорния, като се чака да бъде освободен през април.

Лори Лафлин и Мосимо Джанули, дружно с десетки други богати родители, бяха упрекнати за присъединяване в скица, ръководена от консултанта Уилям Сингър, който призна, че им е помагал да записват децата си с машинация в влиятелни университети.

Сред упрекнатите беше и актрисата Фелисити Хъфман ( " Отчаяни съпруги " ), която излежа в пандиза в Дъблин 11 дни от наложената ѝ 14-дневна присъда. Хъфман беше освободена предварително в края на октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР