Актрисата, която скоро навърши 56 години, поддържа отлична форма, без

...
Актрисата, която скоро навърши 56 години, поддържа отлична форма, без
Коментари Харесай

Моника Белучи остава красива без диети и хирургия

Актрисата, която скоро навърши 56 години, поддържа отлична форма, без да прибягва до изтощителни тренировки и мъчителни процедури.

Вглеждайки се в Моника Белучи, е мъчно да повярваме, че е на тази възраст - фигурата, лицето, усмивката - всичко излъчва хубост и младост. Мнозина се питат: Как съумява да поддържа такава форма?

Моника признава, че не е от тези, които стават рано заран за подготовка. По-лесно е да се откаже от обичаната си паста за няколко дни, с цел да влезе още веднъж във форма. Актрисата не обича да брои калории, а с цел да скрие непотребните килограми - в случай че се появят ненадейно - носи черно. Въпреки това към момента от време на време спортува – обича плуване, кикбокс, пилатес и йога.

Актрисата в никакъв случай не гони съвършени параметри. Тя приема и обича тялото си такова, каквото е, и има вяра, че няма нищо по-секси от здравословното положително самочувствие. Дори след раждането на дете актрисата не се притесняваше да загуби формата си, тъй като това е натурален развой.

Рецептата на Белучи за отлична кожа: Студен душ и най-малък грим

Трудно е да се повярва, само че актрисата не се е подлагала на пластична интервенция. Нейната грижа за кожата включва унищожаване на грима и добра постоянна хидратация на кожата. За Моника е изключително значимо кожата ѝ да диша по време на сън. За да резервира еластичността и тонуса си, актрисата взема леден душ, след което овлажнява усърдно лицето си.

Белучи обича ярки червила и ги преценява с настроението си. Нейният грим е много елементарен: червило и серпантина. Това са нужните „ аксесоари “, които непроменяемо допълват всяка нейна визия.

Любов към себе си и личността си

Въпреки че Моника се счита за една от най-привлекателните актриси в Холивуд, самата тя има вяра, че не става въпрос единствено за външната хубост. Времето непроменяемо трансформира тялото и рано или късно на лицето ще се появят бръчки и фигурата към този момент няма да е същата като в младостта. Това обаче въобще не плаши актрисата. „ Искам да пребивавам дълго, по тази причина би трябвало да бъда търпелива и да се примиря с бръчките, когато се появят “, отбелязва тя.

„ Обичам това, че мога да върша каквото си желая, само че умерено “, споделя актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР