Актрисата Ким Катрал става все по-откровена за любовта и сексуалността.

...
Актрисата Ким Катрал става все по-откровена за любовта и сексуалността.
Коментари Харесай

Ким Катрал за секса след 40, по-откровена от всякога

Актрисата Ким Катрал става все по-откровена за любовта и сексуалността. Подобно на героинята си от " Сексът и градът “ Саманта Джоунс, 66-годишната дама не се опасява да споделя мислите си за любовта и романтиката, информира NOVA.

Наскоро, при присъединяване си в подкаста " Modern Love “ на New York Times, по време на филмовия фестивал в Трайбека, актрисата засегна тематиката по време на запис онлайн.

" Изпитах нещо като късно разцъфнала половост “, показа тя за срещите си при започване на 40-те си години. " Така че в този интервал от време бях във връзка, в която експериментирането беше елементарно налично и занимателно “, добавя звездата от " Сексът и градът ".

Според нея, една жена изпитва полово увлечение освен в интервала, когато е в детеродна възраст. Всяка жена изпитва увлечение в друго време и това не става с всеки сътрудник.

Самата тя открива половото си увлечение през 2016 година, когато се среща с 20 години по-младия си сътрудник Ръсел Томас, учител по обществена тирада.

Това е индивидът, с който Ким Катрал е усетила какво е да си жена, споделя сама тя по време на подкаста. Вероятно въпреки всичко има значение и фактът, че новото й гадже е с две десетилетия по-младо от нея.

Това тя не разяснява, само че както споделят хората в такава обстановка - " с по-младо и баба знае.. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР