Актрисата Кейт Бекинсейл, която се прочу с ролята си в

...
Актрисата Кейт Бекинсейл, която се прочу с ролята си в
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл влезе по спешност в болница

Актрисата Кейт Бекинсейл, която се прочу с ролята си в холивудската продукция " Пърл Харбър ", е била призната по неотложност в болница, оповестява TMZ. Според информацията на медията звездата имала непоносими болки в гърба, написа life.dir.bg.

В момента Кейт снима " Дъщерята на пандизчията " в Лас Вегас, като се допуска, че тя или е потърпевша на снимачната площадка, или в хотела си.

Източници, близки до актрисата, оповестяват, че тя към момента е в незабавното поделение, а настоящето ѝ положение не е известно. По думите им Кейт получила болки в гърба си към 10:30 сутринта, което е наложило бързо да бъде приета в болница. Преди часове Бекинсейл пусна от болничното заведение фотография в Инстаграм профила си, с която благодари на тези, които са ѝ поискали бързо възобновяване.

Откакто дойде в Лас Вегас за фотосите, Кейт Бекинсейл постоянно документира всичко, обвързвано с престоя ѝ там, в обществените мрежи. Тя показа с почитателите си за многочислените проби за COVID-19, които е трябвало да направи, а също по този начин се оплака от жегата в най-големия град в Невада.

Брайън Кокс, Тайлър Ритър и Ърни Хъдсън също вземат участие в " Дъщерята на пандизчията ". Кокс играе някогашния наказан Макс, който откакто е освободен от пандиза, се пробва да се свърже още веднъж с щерка си (Бекинсейл) и племенника си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР