Актрисата Кърсти Али почина след битка с рака, съобщиха нейното

...
Актрисата Кърсти Али почина след битка с рака, съобщиха нейното
Коментари Харесай

Почина звездата от Cheers и Veronica’s Closet Кърсти Али

Актрисата Кърсти Али умря след борба с рака, оповестиха нейното семейство и нейният управител в понеделник вечерта. Тя беше на 71 години.

“Със страдание оповестяваме, че нашата невероятна, пламенна и любяща майка умря след борба с рак, открит напълно неотдавна “, написаха децата на Али, Тру и Лили Паркър, в изказване, споделено в Twitter акаунта на звездата, „ Тя беше заобиколена от най-близкото си семейство и се бореше с огромна мощ, оставяйки ни като даденост своята безкрайна наслада от живота и всякаквите завършения, които предстоят. Колкото и емблематична да беше на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба. Вкусът и пристрастеността на майка ни към живота, към нейните деца, внуци и многото й животни, да не приказваме за безконечната й наслада от основаването, бяха несравними и ни оставиха въодушевени да живеем живота пълноценно, тъкмо както тя го правеше. Благодарим ви за вашата обич и молебствия и ви молим да почитате нашата дискретност в този сложен миг. “

Али, която е родена в Уичита, Канзас, в фамилията на Робърт Дийл Али и Лилиан Али, се появява за първи път във кино лентата от 1982 година “Стар Трек II: Гневът на Хан ”, където играе офицера от Звездния флот на Вулкан, лейтенант Саавик.

Тя взе участие в няколко по-малки кино лентата след тази роля, в това число “Още един късмет ”, “Среща на сляпо ” и “Бягство ”.

След това, през 1987 година, тя се причислява към актьорския състав на ситкома “Наздраве ”, където замества Шели Лонг и остава в сериала до последния му сезон. Нейното осъществяване й донесе премия Еми през 1991 година за изключителна основна актриса в комедиен сериал. По-късно тя завоюва втора “Еми ” за ролята си в телевизионния трагичен филм от 1994 година “Майката на Дейвид ”.

Веднага след публикуването на новината за гибелта на Али, някои звезди в Холивуд започнаха да й отдават респект. Актьорът Джон Траволта, който показа фотография на него и Али в Instagram, писа:

“Кърсти беше една от най-специалните връзки, които в миналото съм имал. Обичам те Кърсти. Знам, че ще се забележим още веднъж. ”
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР