Актрисата Ирен Кривошиева проговори за шестте си брака, петте си

...
Актрисата Ирен Кривошиева проговори за шестте си брака, петте си
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева: Любовта ми към Стефан Данаилов беше беше страст, увлечение и амбиция

 Актрисата Ирен Кривошиева проговори за шестте си брака, петте си развода и връзките си със Стефан Данаилов, от който има наследник. 

" За мен смисълът на думата " грях " е " пропускане на задачата ". Преди да извърша нещо е добре да размисля. Преди да кажа нещо, също е добре да размисля. Половината от живота си, 80% даже, съм го пропуснала, тъй като съм нетърпелива и буйна. Говоренето е сребро, а мълчанието е злато ", сподели актрисата.

 

Запитана дали шестте й брака, петте развода и извънбрачното дете й дете са грях, тя дава отговор:  " Това е минало. То е изповядано и е простено. Господ е всепрощаващ, дълго толерантен, милосърден, за разлика от нас. Хората не не помнят и не простят. Господ обаче прости. Аз не диря амнистия от хората, диря я от себе си към хората ".

" Единственото нещо, което нося като тежка раница е, че замесвам хората в личната си история и по-късно пострадвам, че те се интересуват от нея ", споделя още тя.

" Аз обичам хората и съм почтена с тях ", добави Кривошиева.

" Любовта ми към Стефан Данаилов беше пристрастеност, въодушевление, упоритост. Не имам вяра, че многото безбройни дами, от които той е бил харесван, са били влюбени. Те са били просто увлечени от тази височина. Това ме е увлякло и мен, естествено. Не мога да си спомня дали бях влюбена, само че несъмнено ", описа още тя. 

 

" Стефан имаше едно качество, което аз в никакъв случай не съм казвала, а точно това, че когато той влезе в стая с хора – всичко замлъква. Дъхът стопира, а той взема този мирис. И когато излезе, той отнася дъха със себе си. И тогава човек споделя – нещо липсва. Това е Божи подарък. Синът ми има същото. Това усещах и аз тогава ", спомня си Ирен Кривошиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР