Актрисата и режисьорът Мартин Макариев се отдадоха на почивка в

...
Актрисата и режисьорът Мартин Макариев се отдадоха на почивка в
Коментари Харесай

Мъжът на Луиза Григорова става авиатор - slava.bg

Актрисата и режисьорът Мартин Макариев се отдадоха на отмора в покрайнините на София

Режисьорът Мартин Макариев стартира уроци по пилотиране. За новото си начинание се похвали самият създател на „ Вила Роза “ в обществените мрежи.

„ Първите ми стъпки в авиацията “, написа Макариев под собствен кадър в самолета. На първия му урок по хвърчене участва и брачната половинка му – актрисата Луиза Григорова. Самата тя не се е качвала в летателния уред. „ Но пък съгласно мен се вълнувах повече от Мартин, въпреки и от кафенето на летището “, намигна звездата от „ Дървото на живота “.

Специално поради полета на Макариев фамилията се насочи към елинпелинското село Лесново. Само няколко дни по-рано режисьорът и актрисата отмаряха на друга дестинация в покрайнините на София – с. Белчин, фамозно с съществуването на минерална вода с лечебни и профилактични въздействия.

Преди месец Макариев и Григорова започнаха и друго странствуване – към Царево, където се намира църквата „ Успение Богородично “ - мястото, на което те си споделиха заветното „ да “ преди три години. На няма и 100 километра след табелата на излизане от София обаче на актрисата й се постанова да се върне.

„ Бях добре последната седмица и преценихме с лекарката и мъжа ми да тръгнем към Царево - постепенно, с доста почивки. Оказа се обаче че пътуването не е за мен в този интервал “, изясни тогава бременната Григорова.

Въпреки че е в седмия месец от бременността си, звездата може да се похвали с отлична форма, което се вижда и от последните й фотоси по бански.

Припомняме, че Григорова ще даде живот на първото си дете през септември. Бебето ще бъде момченце и ще се радва и на батко – Боби.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР